(iOS) Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game коди більше ресурсу
Feb 6, 2022 19:00:12 GMT -5
Post by marleausvalonas on Feb 6, 2022 19:00:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ коди більше ресурсу ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Master Life : Fever Chef Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Весело і викликає звикання. Не набридає
дякую, дуже насолоджуйтесь цією грою, і дякую, що ви також виправили помилку в цій грі ❤️
Nagstop kc на 99% рівня 45
Весело і швидко. Люблю графіку.
Моя оцінка нуль!!! Гра була такою дратливою.. Коли я відкривав її.. вона застрягла на 99%.. Тому я оновив гру.. Після того, як я оновив її.. Усі рівні, які я закінчив, зникли.. Гра повернулася до рівень 1. Це була така дратівлива гра.. Я вже видалив гру.. Не варто завантажувати..
Добре скоротити час
Сподобалась гра, але... у грі з’являється спливаюче вікно, яке нагадує вам грати... і на ньому зображена жінка з очевидним чорним обличчям. Тепер я видалю гру та заохочую інших зробити це.
Весело весело, весело, треба спробувати
Тепер гра не почнеться
Ця гра не тільки весела, але й чудова графіка.
Я дуже люблю гру. Я часто грав у неї. І просувався протягом тижнів. Я дійсно можу рекомендувати пограти в це. Але, чесно, тепер вся моя гра загублена, і я знову на початку? Я вже грав у кількох містах! раніше були деякі незначні помилки. Наче я б не отримував щоденні досягнення за придбання оновлень... але видалив весь свій прогрес? Я зараз думаю видалити програму...
Будь ласка, додайте багато цікавих ігор
Граохіка гарна й весела
Розслаблюючі барвисті картинки дуже захоплюють
Швидко та весело!
Хороша графіка. Вбивця часу 💕 поки що люблю цю гру...
Чудова гра, складна, але не настільки складна, що хочеться кинути
Було б 4, але ця гра зараз завантажується лише на 99% і не піде далі, це була дуже хороша гра
Будь ласка, включіть параметри збереження даних гри за допомогою входу у fb.. В іншому випадку гра хороша
Я не отримав половини моїх підвищення, витратив хорошу суму грошей, і тепер додаток навіть не відкривається. НЕ ЗАВАНТАЖУЙ ЦЮ ГРУ І НЕ ТРАТУЙ НА ЇЇ ГРОШІ
це дуже складно. За це варто грати на 5 зірок!
Насолоджуюся грою, особливо викликами, коли я піднімаюся на рівні
Це дуже супер гра, цікава гра на багатьох рівнях
Загублено оригінальну версію цієї гри на початку цього тижня. Знайшов цю версію, довелося починати все спочатку. Втрачено понад 2000 діамантів, які також були оплачені без реклами, і це теж минуло. Здається, реклами ще більше.
Чудова гра, поки занадто багато реклами
Це досить важко, але мені подобається
Гарна гра, але ви даєте більше клієнтів і більше часу
Забагато реклами. У кінці кожного рівня є одне оголошення. Дуже дратує і огидно.
Це був дуже поганий досвід гри в цю гру Оскільки вона застряє після завантаження 99% і ніколи не досягає 100 , це трапилося 3 рази всього за два дні завантаження гри. It sucks mannn!!!😐
Це така нудна гра
я ставлю три зірочки тому що мені гра подобається і не подобається одним словом гра 50/50
Це чудова гра, але в якийсь момент, коли я ввійшов у гру, вона автоматично перейшла до 99%, як тільки вона почала завантажуватися, але ніколи не досягла б 100%, і тепер я ніколи не можу увійти в гру. Крім цього, це на мій погляд дуже хороша гра, і я хотів би грати в неї більше. будь ласка, виправте цю дивну помилку (якщо вона навіть є), тому що мені дуже подобається ця гра і я хочу продовжувати грати.
Досвід з цією грою був жахливим. Просто занадто багато реклами. Неможливо пройти рівень, не побачивши оголошення. Навіть якщо ви не помітите це, сьогодні я раптом виявляю, що весь мій прогрес втрачено, і я знову на першому дні; після проходження приблизно 40 рівнів
Гра містить багато реклами, і я ненавиджу рекламу, будь ласка, зробіть щось для неї, плзззз, і програма дає менше часу, щоб давати їжу клієнтам, тому, будь ласка, зробіть щось 😊😊😊😊😉😉😉
Я ненавиджу цю гру 😡😠, тому що я закінчую 70 рівнів і граю наступного дня, я бачу, що гра почнеться спочатку
Я зробив 2 покупки для цієї гри і так і не отримав предмети, за які заплатив. Немає контактної інформації для цієї гри! Я надіслав додатку повідомлення через Facebook і навіть зробив пост, який насправді ніколи не був опублікований. Мені подобається гра, але її творці — злодії, які беруть гроші, не дають предметів і не реагують на спроби контакту.
Я люблю грати в цю гру, але вона не дає мені монет на 14 рівні Le Stela. Будь ласка, виправте це! Якби не це, я б поставив 5 зірок.
Цей додаток не є хорошим. Я не можу отримати 3 зірки, навіть якщо я успішно завершив цей рівень, вигравши ключі. Новий ресторан недоступний, навіть якщо я успішно пройшов попередні рівні.
Гарно, але ми будемо тримати ці речі на плиті. Ні, це має бути швидким, ок, ні, я скажу, що це брудний і найгірший додаток у світі.
Дуже цікава гра я захопи
Ocean Is Home : Island Life Simulator Phiêu lưu itv
Сковорода для сендвічів відсутня. Я оновив ще 2 сковороди, але все ще маю лише дві замість трьох. Пальник горить, але сковороди немає. У грі є дефект.
Поки що це дуже добре, але чим більше ви робите це, тим важче рівні рівні
Ця гра дуже моральна та розумна, що дозволяє уникнути гніву після гри
Мені дуже сподобалася ця гра 🎮 ☺ але виникає проблема, коли ми закінчуємо грати, тоді ми вимикаємо наші електричні пристрої, гра стає новою, значить, якщо ми на рівні 15, ми наступним чином переходимо на рівень 1, чому Ось чому я поставив цій грі 2 зірки, вибачте