Post by marleausvalonas on Feb 6, 2022 18:50:56 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Planet Craft: Mine Block Craft IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ хакирање неограничених кључева ▞▞▞
▞▞▞ Planet Craft: Mine Block Craft 2022 version ▞▞▞
Доступан на много различитих језика тако да свако може лако да игра и ужива. Фантастично.
Игра је забавна. Али проблем је што људи могу упасти у вашу кућу/зграду и уништити је. Не бих препоручио ову игру ако не можете да се носите са стресом. Играјте на сопствени ризик!
Ова игра је претерано сјајна. Дизајн ове игре је сјајан. Ово је мултиплаиер. Да ти. Могу да се играм са својим сапутницима у својој стварности. Минецрафт има све ствари у блоковима, али овде играч изузетно практичан воли ову игру...
ева
Настао у неоптерећеном комаду. Могао сам да видим пустињу и кактус, али нисам могао да видим терен или препреке на путу (можда сам ушао у кактус и почео да правим штету?) Играње са подешавањима није много побољшало невидљиве делове. Већи део света је и даље био невидљив чак и након што је ходао унаоколо у видљивим областима. Пробијање блока на ивици видљивог комада довело је до тога да блокови око њега постану видљиви, али руље су се кретале преко невидљиве земље
срање је јер када играте коштају податке и ствар ће искочити на сваке 4 секунде надамо се да ћете то поправити!
Где планета коцке пловила за преживљавање
Само се учитава заувек 😂 омг ово је најгора игра на свету 🌍 Мрзим ово 😛 никад је не преузимам је 1/1000 👎👎👅
Планет црафт 3Д игра је лака за разумевање, има различите животиње и апсолутно бесплатан гане. Просто невероватно😍😍😍
Веома лепа игра. Волим животиње у овој игрици, а чак их можете и пратити. тако је кул 👌👌
Planet Craft: Mine Block Craft Περιπέτεια vey
Planet Craft: Mine Block Craft ผจญภัย qnqp
Само сам хтео да играм и каже ми туторијал и онда се срушио, онда сам покушао поново и натерало ме да поново покренем туторијал и он се срушио... поново, онда сам одлучио да покушам поново, и урадио је потпуно исту ствар ! Надам се да се овај проблем може решити 🙂
Ова игра има много опција за изградњу за разлику од црафт Вегаса и без реклама, али је била ТАКО ЛАГА. Са укљученим и искљученим Ви-Фи-јем! Тако је тешко поставити блокове због овог проблема! Поправите то и ова игра ће бити невероватна!!
Ова игра је прилично добра, али понекад квари и волео бих да имате јаја у следећем ажурирању.
Најбоље игра икада!!! Браво!!
Молимо вас да се решите блокова Лава. Као, за стално. Данас не могу да идем на приватне мапе а да ми неко не натопи грађу лавом. Не могу ни пријатељима да верујем. То се дешава у свачијим кућама, јер људима недостаје било каква креативна способност па морају да уништавају туђе ствари да би се осећали боље. МОЛИМ ВАС МОЛИМ МОЛИМ МОЛИМ СЕ ОТАРИТЕ се блокова Лава, иначе људи никада неће престати да тролују са њима. Како ће неко користити приватне мапе ако ће све бити уништено?
3 добар
ОВА АПЛИКАЦИЈА ЈЕ НЕВЕРОВАТНА, ПРЕПОРУЧИО бих, али пад је у томе што ако случајно тапнете погрешно, можете изгубити предмете, поправите ово и ароввос су на трошак, као и дијамантски оклоп, а ви лако умирете након преживљавања и желим да се покренем у креативно би то било супер, такође мислим да ако додате преживљавање, али са креативним модом заокретом, то би било ТАКО НЕВЕРОВАТНО, а такође понекад када разговарате у приватном ћаскању текст опада, али се враћа и мрзим када вас људи забрљају у кући некреативан
Све је у реду у овој игрици, ово је заиста слично Минецрафт-у. Волим све из ове игре, али нажалост постоји једна ствар која ми се заиста не свиђа, када играм соло креативно/преживљавање ван мреже, осећам се да мало заостаје када трчим или се окрени док ходаш цмон ово је јако досадно чак и да сам већ покренуо фенси графику!! Мој Рам је 4гб, али зашто још увек није довољно за ову малу игру? Мој уређај је Ксиаоми редми 9
Потребно му је више димензија и кревета у приватним мапама и тренутних блокова за прекид у креативном.
Заиста добро, свиђа ми се како је мултиплаиер, постоји неколико грешака на којима треба да раде, као што су блокови који се не разбијају у потпуности и боре се у области мира
Ова игра је РИПОФФ за минецрафт! Има коцкасте текстуре и ова игра је чудна и карактер се не може добро контролисати. ЗАШТО ИМА ТОЛИКО ОДМАКА?!?!😡
Веома добро, али постаје мало досадно јер сте га играли
Planet Craft: Mine Block Craft Seikkailu gbxi
Hill Climb Racing 2 Karera bvyt
У реду је, али увек воли само да успори на 1 фпс, а онда се руши па молим закрпи ово јер знам да то није мој телефон. Играо сам га на мојим пријатељима и на мамином и мом истом проблему, молим закрпу, али прилично добра игра ако не можете добити Минцрафт
Свиђа ми се!!!! !! Мислим да би била добра идеја додати неке ствари као што је доњи део и можда шефа за изазов за играче са максимумом и можда штитове?? Иначе ВОЛИМ ТО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Разлог зашто вам дајем само две звездице је зато што је веома заостајао мој лик се креће сам и избацио ме је насумично😭 пута и екран се замрзне пре него што ме избаци, а осим тога, то је веома добра игра 😁
Било је претешко! И цела ствар је стално говорила да проверите интернет везу! што је било у реду! па поправи проклету ствар, хоћеш ли одмах?!!?,
Сјајна апликација за игру. Свиђају ми се пиштољ и самострел због тога колико штете наносе животињама и непријатељима.
Дајем му две звездице бц свидео ми се....али онда сам га данас отворио на потпуно црном екрану....не знам у чему је грешка, али поправим је.
Верзија планете коцке је боља, али мој проблем тренутно је што ако гледам у већину праваца видим светло плаву маглу
Planet Craft: Mine Block Craft Aventură hzpx
ОМБ! Заиста волим ову игру ако узмем свој телефон ићи ћу само на ову игру. Осећам се зашто држим оволико апликација у свом телефону. Друге речи ми не долазе у уста. Поново кажем да волим ову игру.
Ова игрица је грозна и много је тежа од Минецрафт-а. Имам Минецрафт на компјутеру и много је боље и лакше.
Нека ми неко договори
Волим ову игру, али једна ствар коју мрзим у игрицама је кашњење, рушење сервера, игра престаје да ради, итд.
Ова игра вас научи много о градитељу и можете постати професионалац ако је играте редовно.💪🏼
То је врста бесплатног минецрафт-а као и траил оне. Али, молим вас, додајте још кревета и мало заостаје. Дакле, није лоша игра.
Некада је био пристојна алтернатива Минецрафт-у и свиђа ми се како пружа много бесплатних сервера за оне који то можда не могу да приуште. Недавно се није преузимао, што ме чини тужним. Већ сам купио Минецрафт и само сам хтео да поново испробам ову апликацију јер бих је играо пре него што сам имао новца.
Ово се јангора игрица икада буквално сам у мро зато што сам се кочио то је био први пут а други зато када сам изасао из лаве и усао у води нисам могао да у мрем од ватре зар не али умро сам када сам био у воти
Волим борбене баријере у игри и ова игра има различите врсте задатака које треба извршити. Заиста забавно 😇
Planet Craft: Mine Block Craft Sarguzasht afip
Различите врсте оружја, повећајте интересовање за ову игру...то је изазовна игра.😍