Post by marleausvalonas on Feb 6, 2022 18:41:58 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Crazy Diner: Cooking Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać wiele primogemów ▞▞▞
▞▞▞ Crazy Diner: Cooking Game 2022 version ▞▞▞
To wspaniała gra, ale myślę, że powinniśmy wykorzystać gotówkę bardziej niż diamentowa Kuchnia staje się naprawdę trudna, gdy próbują zdobyć diamenty
Za dużo reklam, reklamy + są zbyt długie, gdy je odtwarzają. Większość czasu spędza się na oglądaniu reklam. Zamówienia nie są realizowane w kolejności.
Ogólnie podoba mi się ta gra, ale jedyne, co możesz zrobić, to zebrać żetony. To do bani, że nie możesz ich wymienić na klejnoty lub dodatki do gry. Plan usunięcia gry.
Zabawa i wyzwanie! Dałbym mu 5 gwiazdek, ale dostajesz tylko jeden klucz na poziom i musisz grać na każdym poziomie 3 razy.
W miarę postępów gry stają się bardziej intensywne i trudniejsze. Jest to dość interesujące, ponieważ sprawia, że gra jest wymagająca. Jedynym problemem jest to, że monety w grze są trochę bezużyteczne. Pracujesz tak ciężko, aby zarobić monety i nie możesz ich użyć. Mam około 250 000 monet i nie są one do niczego używane. Ulepszenia wykorzystują diamenty, które są bardzo trudne do zdobycia, więc sugeruję raczej używać monet do ulepszeń.
To fajna gra, trochę wymagająca, a nagrody są trochę powolne, aby można je było ulepszyć.
Zabawne, ekscytujące, szybkie tempo i prawie żadnych reklam
Do tej pory podobała mi się ta gra, ale mam skargę. Począwszy od poziomu ichiban ramen wzrosła ilość monet i diamentów do aktualizacji. 4000 monet i 35 diamentów do ulepszenia naczyń kuchennych i 4500 monet do ulepszenia jedzenia to trochę za dużo. I muszę cały czas oglądać reklamy, żeby mieć pewność, że dostanę wystarczającą ilość monet i diamentów. Poza tym gra jest naprawdę dobra.
Zostawiłem recenzję o tym, jak myślałem, że jest za dużo reklam, dostałem powiadomienie, że odpowiedzieli na mnie, nie, po prostu to usunęli, wow, chcę tylko móc grać bez reklamy co 5 sekund, przynajmniej dać zapłać, aby usunąć opcję reklam
Bardzo dobra gra
Wszystko super ale czy ta gra ma tylko 15 poziomow?? Bo przeszlam wszystkie i nie moge ruszyc dalej....
Gra na nadgarstek ... fajnie jest grać, ale dali ci mniej klientów, a potem mówią, że kupujesz je za diamenty, a kiedy nie masz diamentów, musisz je kupić na swoim koncie ... dlatego dajesz tylko dwie gwiazdki ...Jestem tak rozczarowany tym czymś!!!
To tylko jedna z tych gier restauracyjnych, ale musisz przejść przez kolejne poziomy, aby rozwijać fabułę i poziom mądry, a nie zdobywać gwiazdek w oparciu o to, jak dobrze się spisałeś.
Didkdk
Grałem w grę i nagle okazało się, że utracono połączenie, nie mogę wejść do gry i grać, nie ma nic złego w moim połączeniu internetowym
Spoko gierka jak na razie xD
Uwielbiam ten koncept, bardzo wyjątkowy w przeciwieństwie do gier kulinarnych, w które grałem wcześniej, lubię też, jak szybko robi się ciężko. jedyną rzeczą, której nie rozumiem, są aktualizacje, dlaczego nie jest to natychmiastowe? i dlaczego czas się wydłuża, chciałbym, żeby pozostał 20 minut. szczerze to trochę denerwujące, rujnuje mój rozpęd.
Super, wciągające
Nie mogę pobrać gry. Ciągle pojawia się błąd dotyczący problemów z multimediami
Mysterious Forum and 7 Rumors [Visual Novel] સાહસિક pta
Mogę przyznać, że to fajna gra... ale frustrująca. Przechodzi od łatwego do niezwykle trudnego. Jest to "darmowa" gra, ale wydałem na nią setki dolarów, ponieważ nagrody nie idą zbyt daleko. Nie wygrasz, jeśli nie wydasz pieniędzy. Uważaj więc na grę, jeśli masz ograniczony budżet. Jesteś zmuszony do kupowania rzeczy w grze lub nie możesz wygrać.
Crazy Diner: Cooking Game Παιχνίδια στρατηγικής ztk
To fajna gra. Najpierw. Wtedy dochodzisz do punktu, w którym wygrana jest po prostu niemożliwa, nawet jeśli grasz bezbłędnie, bez zakupu jednego z ich pakietów za prawdziwe pieniądze.
Gra ciągle się zawiesza i zawiesza telefon. Większość reklam nie pozwala na ich zamknięcie i zapętlenie w Google Play w kółko. Do bani, bo lubię tę grę.
bardzo wciągająca gra
Wyższe poziomy są tak niemożliwe do osiągnięcia. Czasu jest tak mało na wymagane zadanie.
Przyjemna gierka polecam
Crazy Diner: Cooking Game Παιχνίδια στρατηγικής ztk
Ponieważ najnowsza aplikacja aktualizacyjna zamyka się za każdym razem, gdy pojawia się reklama, musisz ciągle powtarzać poziomy, ponieważ się zamyka
Kiedy ludzie mówią, że na pewnym poziomie jest to niemożliwe bez butów, nie przesadzają. Cele dotyczące tego, jak przejść poziom, zmieniają się z każdym z nich. Niektórzy chcą, abyś zarobił określoną ilość pieniędzy z określoną liczbą klientów. Pokonałem jednego, robiąc to w kółko, aż szczęście dało mi 1 monetę. Nie ma umiejętności, którą pokonywałem poziomy tak szybko. Również ilość sprzedanych potraw przy określonej liczbie klientów również nie jest umiejętnością. Jeśli ci się nie uda, po prostu nie dali ci wystarczająco dużo do sprzedania.
Wciągająca i z wyższymi poziomami prawie niemożliwymi do przejścia poziomów bez użycia dopalaczy i oczywiście mnóstwa reklam (nawet jeśli nie płacisz za żadne reklamy)
Ta gra to świetny sposób na zabicie czasu. PIERWSZE po krótkiej zabawie reklamy nie pozwalają już na dodanie klienta +1 (na przykład), nie pozwalają na zamknięcie go, aby uzyskać darmowy bonus za oglądanie reklamy. Jeśli zostanie to naprawione, dam mu 4, ponieważ dostaję wszystkie te monety, ale nic do kupienia, aby skorzystać z ukończenia poziomu gry, jeśli zostanie to zmienione, otrzymam ocenę 5 gwiazdek. Za mało sposobów na zdobycie niebieskich klejnotów. Pomoc
To świetna gra, poza tym, że zamówienie zajmuje ludziom zbyt dużo czasu, więc nie udajesz się na niektórych poziomach, bez względu na to, jak szybko pracujesz. Sprawia, że myślę, że chcą, abyś wydał pieniądze na diamenty.
Tylko ok
JESTEŚ MUSI KUPIĆ GEMY JEŚLI CHCESZ ODNIEŚĆ SUKCES!!!!! Jeśli chcesz, aby gracze używali klejnotów i monet do ulepszania przedmiotów, musisz zapewnić klejnoty po wygranych poziomach, a także monety. Ta gra jest kiepsko zaprojektowana!
Super hiper fajna gra Gram już tydzień i nie zatrzymuje się ani jednej reklamy 😁